'Doğum koçluğu' diye bir meslek yok

İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, 'Doğum koçluğu' mesleğine tepki gösterdi! "Ebenin işi zaten o..."

Anlık konum bilgisini komiser paylaşmış

Çarpıcı detayların olduğu iddianamede Sinan Ateş'in adres, telefon, konum gibi kişisel bilgileri Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde komiser olarak görev yapan şüpheli Mustafa Ensar Aykal'ın verdiği yer aldı.

İstanbullular borç batağında!

İPA raporuna göre, İstanbulluların yarıdan fazlası kredi kartı borcunun asgari miktarını ancak ödeyebiliyor, yarıdan fazlası geçinemiyor veya kıt kanaat geçiniyor. Her 5 İstanbulludan 3’ü artık daha az gıda alıyor.

Tüm tuşlara aynı anda...

Hande Doğandemir başarılı oyunculuğunun dışında özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla da gündeme geliyor. Oyuncu bu kez bir takipçisinin yaptığı yoruma verdiği yanıtla gündeme geldi.

Yahya Üstün Miami Beach’ten Lamborghini paylaştı

Son günlerde siyasilerin 'lüks' harcamaları gündemdeyken bir de buna Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın Audi A8 marka bir aracı kiralaması eklenmişti.

Biz bu filmi 2019'da izledik...

Gazeteci Yılmaz Özdil, şahsi Youtube kanalına eklediği son videosunda Erdoğan - Özel buluşmasını hakkında dikkat çekici yorumlarda bulundu.

Belediye Başkanı işe yürüyerek gidip geliyor

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman'ın işe yürüyerek gidip gelmesi sosyal medyada gündem oldu.

Sigaraya zam yağmuru

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı 6 sigara markasına zam geldiğini açıkladı.

Rabbim öyle uygun gördü, onun ilahi kararı

Hatay’da açıklamalar yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz 6 şubat depremleriyle ilgili “Rabbim öyle uygun gördü. Onun ilahi kararı” sözlerini kullandı.

Dar gelirlinin mutfağına kırmızı et girmiyor

Enflasyon ve hayvancılık politikasındaki yanlış uygulamalar kırmızı et fiyatlarını son dönemde adeta uçurdu. Dar gelirlerin erişmekte zorlandığı kırmızı et her geçen gün daha da pahalanıyor.

Gıda fiyatları dünyada düşüyor Türkiye'de yükseliyor

Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü tarafından yayımlanan rapora göre, global gıda fiyatları endeksi nisan ayında geçen yıla kıyasla yüzde 7,4 düşüş yaşadı. Türkiye'de aynı dönemde gıda fiyat endeksi yıllık bazda arttı.

Maalesef enflasyon oldukça yüksek

"Mayıs ayında yüzde 70'in üzerinde bir enflasyonla zirveyi bulacağız. Ama daha sonra uygulamaya koyduğumuz programla birlikte enflasyon hızlı bir şekilde düşecek ve 2026 yılında biz tekrar tek haneli enflasyona dönmüş olacağız"

Trafikte ceza yağmuru

2024 yılının ilk çeyreğinde polisin kestiği trafik cezası adedi geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 78 artışla 5 milyon 182 bini aştı. Mart ayında ise geçen yılın aynı ayına göre yaklaşık dörde katlanarak 2 milyon adede dayandı.

Plaja giriş için günlük 225 euroyu gözden çıkarın

Otellerin ve özel şirketlerin çevrelediği koylarda denize girmek asgari ücretli için hayal oldu. Bodrum ve Çeşme'de otellere ait plajlara giriş ücretleri fahiş fiyatlara ulaştı.

İktidar altı soru önergesinden sadece birine cevap veriyor

Açıklanan rakamlara göre; son beş yasama döneminde toplam 187 bin 79 soru önergesi verilmiş ve bunlardan yalnızca 30 bin 362'si zamanında yanıtlanmış. Ortalamaya göre her altı soru önergesinden birine cevap veriliyor.