Menü TURKHABER
Ahmet  Taşgetiren

Ahmet Taşgetiren

Tarih: 04.10.2023 22:07

Ankara’nın göbeğinde...

Facebook Twitter Linked-in

Son zamanlarda “Ankara’nın göbeğinde” diye başlayan haberler bir hayli fazlalaştı. Bu haberler genellikle, “olması imkânsız, yapılması cesaret isteyen, tehlikeli, devletin kesinlikle önlemesi gereken, orada yapıldığında bir anlamda devlet zaafını – güvenlik zaafını da ortaya koyan” işleri kamuoyuna duyuruyor.

Misal:

-Ankara’nın göbeğinde, hatta İçişleri Bakanlığı’nın önünde eylem yapmak için gelen iki teröristten biri kendini patlattı, biri de başından vurularak etkisiz hale getirildi.

-Ankara’nın göbeğinde işler yapan bir mafya lideri yurt dışına kaçmak üzere Esenboğa’ya giderken bir operasyonla yakalandı.

-Ankara’nın göbeğinde eski ülkü ocakları başkanı Sinan Ateş, Cuma namazından çıktığı sırada kurşunlanarak hayatını kaybetti.

Bu tarz haberler çoğalmışsa, çoğalma istidadını da içinde barındırır. Ve aslında her yönetim için alarm niteliğindedir.

YAZININ DEVAMI


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —
G-DT9JLG88B3