Menü TURKHABER
Yasin  Aktay

Yasin Aktay

Tarih: 12.12.2020 11:59

Bakü’den, anlamayanlara anlayacakları şekilde mesajlar

Facebook Twitter Linked-in

44 günlük bir savaşın Azerbaycan açısından zaferle sonuçlanan neticeleri Bakü’de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla bütün dünyaya yoğun mesajlarla yüklü törenlerle gösterildi.

Bu zafer Azerbaycan kadar Türkiye’nin de zaferiydi, çünkü herkesin malumu, Türkiye’nin, Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde verdiği askeri, teknik ve teknolojik destek bu olayın seyrini tamamen belirlemiş oldu. Üstelik Azerbaycan tarafının değil, Ermenistan tarafının saldırganlığıyla başlamış olması aslında bu zaferin hem değerini hem anlamını hem de haklılığını daha da pekiştiren, şanına şan katan bir durum oluşturuyor.

30 yıldır bütün dünyanın işgal olarak bilip tanıdığı durumun bir de Ermenistan’ın son bir saldırganlığının ardından sonlanmasına götüren süreç Azerbaycan tarafına bu savaşta her türlü moral üstünlüğü sağlıyordu.

 

YAZININ DEVAMI 


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —
G-DT9JLG88B3