Tarih: 24.01.2023 20:16

Belediye kimi zengin etti?

Facebook Twitter Linked-in

Görüntü kirliliği yaratıyorlar.

Burası İstanbul B.Çekmece ilçesi, Alkent 2000 Mahallesi ile Karaağaç Mahallesi arasında kalan Yiğit Türk Caddesi 30 yıldır gidiş geliş olan yol, 6 ay önce CHP Li Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığınca, genişletildi.

Ortası 3 km lik beton orta refüj ile bölündü. Bu gereksiz bölmeye 5-6 milyon TL ( 300 bin dolar) civarı para harcanmıştır.

Star TV E. Haber Müdürü Dursun BORAN ‘ın haberine göre, Hem yol daraldı, hem trafik şeritleri ile yapılacak iş için boşuna vergiler israf edildi. 

HANGİ MÜTEAHHİT ZENGİN EDİLDİ?

Vergi ve oy veren esnaf, halk bunu soruyor. Yolu rezil ettiler diyen esnaf, işlerinde yüzde 50 düşme olduğunu anlatıyor. Beton bölmenin sökülmesini beyaz şerit ile düzenleme istiyor. Marketlere, iş yerlerine ulaşmak zorlaştı.

Alkent 2000 Mahallesi Çamlıca Bulvarına giriş kesildi. Her araba buraya girmek için 5 km fazla yol yapmak zorunda. Bu hava kirliliği, zaman ve benzin israfı, stres demek. Hergün binlerce araba boşuna dolaşıp duracak. Bir litre benzin 25 TL ( 12 dolar)

HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK DEDİLER. .ÇOK KÖTÜ OLDU

Beton bölme mimari katliam diyen halk. Ulaşım Daire Başkanlığı müteahhitler ile ortak çalışmıyorsa, bu beton bölmeyi söküp, yolu şeritler ile ayırsın diyor. Böylece, civardaki iş yerlerine, mahallelere giriş çıkış daha hızlı, kolay olacak.  

AMBULANS, İTFAİYE, POLİS OLAY YERİNE GEÇ GELİYOR BU BETON BÖLME YÜZÜNDEN

Beklenen depremde olay yerine, itfaiye, polis, ambulansların geç gelmesine neden olacak bu beton bölmenin sökülmesini isteyen esnaflar, telafisi imkansız zararlar olacak. Bunun sorumlusu bu işe imza atanlardır diyorlar.

 

Resimde B.Çekmece Yiğit Türk Caddesinin eski yeni hali görülüyor.10 teneke beyaz boya ile yola şerit yapmak varken, hangi bilgisiz bürokrat , inşaat mühendisi bu işi yaptı diye soruyor vergi verenler. Binlerce insanın zamanı gasp ediliyor. Strese sokuluyor. 

 

  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-DT9JLG88B3